Over ons

Wij zijn een catering bedrijf, gespecialiseerd in het dagvers bereiden van belegde broodjes, samengestelde lunches, high tea, lunchpakketten, koude hapjes en salades en koude buffetten.

Wij hebben alles in huis om te voldoen aan uw specifieke wensen, zo kunt u op deze website kiezen uit ons uitgebreide assortiment belegde broodjes.

Natuurlijk kunnen wij ook lunch plateaus bij u op kantoor of op locatie leveren. Deze smakelijke plateaus bevatten een selectie van onze heerlijke broodjes, zodat er voor ieder wat wils is.

Heeft u specifieke wensen voor lunchvoorzieningen, contacteer ons dan direct en maak uw specifieke wensen bekend. Een van onze vriendelijke medewerkers zal dan vrijblijvend een eerste offerte voor u opmaken.

Koemans Catering is een HACCP gecertificeerde onderneming.

Vers belegd, basic

Diverse broodjes naar keuze belegd met diverse kaassoortenen diverse vleeswarensoorten
Lees meer

Vers belegd, luxe

Diverse luxe broodjes naar keuze belegd met diverse luxe kaas- en vleeswaren soorten naar keuze
Lees meer

Salades

Koemans Catering verzorgt voor u diverse salades zoals zalmsalade, tonijnsalade, huzarensalade of een uitgebreide vissalade met gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnalen.Lees meer

Bittergarnituren

Koemans Catering heeft een uitgebreid assortiment aan koude hapjes.
Lees meer

Maatwerk

Op basis van uw wensen kunnen wij voor u een lunchpakket of luxe lunch samenstellen. Ook verzorgen wij voor u ontbijt, lunch of (koud) buffet op uw bedrijf. Lees meer

Dranken


Lees meer